Bilgisayarda Android Oyunlar Nasıl Oynanır?

Benzer Konular

Bilgisayarda Android Oyunlar Nasıl Oynanır?

Bilgisayar üzerinde android oyunları oynamak son dönemde oldukça popüler. İnsanların bu yöntemi tercih etmesinin başlıca nedenleri olarak uygun bir mobil cihaza sahip olmamaları , bilgisayarda oynamanın daha kolay olmasından ötürü daha iyi bir oyun deneyimi ve daha kaliteli görüntü almayı sıralayabiliriz. Bu yazımızda sizlere android oyunları bilgisayarda oynamanızı sağlayacak programları listeledik. 

MEmu

Bilgisayarda android kullanmak için pek çok program mevcut. MEmu da bunlardan biri. MEmu , sıralayacağımız diğer programlara nazaran daha ziyade oyunlar için tasarlanmış. Entegrasyonu yani klavye - mausenizi oyunda kullanmanızı oldukça iyi sağlamışlar. Programın ücretli ve ücretsiz olmak üzere 2 versiyonu var , dilediğinizi kullanabilirsiniz.

Bluestacks

En popüler android oyunları bilgisayarda oynama programlarından biri olan Bluestacks'i zaten duymuşsunuzdur. Oyuncular düşünülerek hazırlanan program , sizlere oldukça iyi bir oyun deneyimi sunuyor. Android oyunları bilgisayarınızda oynamak için gözü kapalı tercih edebilirsiniz.

Bilgisayarda Android Oyunlar Nasıl Oynanır?

Bliss ROMs

Bliss ROMs yukarıdaki iki programdan biraz daha farklı bir işleyişe sahip. Bu uygulama , bilgisayarınız üzerinde android işletim sistemi olarak çalışıyor yani bilgisayarınıza bir bağımsız bir işletim sistemi kuruyorsunuz. Google Play ile de istediğiniz oyunu , uygulamayı bilgisayarınıza yükleyip androidde kullanıyorsunuz.

NoxPlayer

NoxPlayer'de en bilindik android emulatorlerinden biri. Oldukça şık arayüzü ve hızıyla dikkat çeken NoxPlayer'i android oyunları bilgisayarınızda oynamak için deneyebilirsiniz.

Yukarıda listelediğimiz dört uygulama haricinde pek çok android emulatörü mevcut. Fakat bu dört uygulamanın ihtiyaçlarınıza fazlasıyla yeteceğini düşünüyorum şahsen. Umarım yazımız yardımcı olmuştur. Siz de deneyip beğendiğiniz uygulamaları yorum olarak belirtebilirsiniz.

Yazıyı paylaş